מתכונים
אדי רוזנבלט - The Casual Sousvider
דנבר קאט הוא נתח בשר בקר משוייש ועשיר בטעמים דומיננטיים, אשר יגרום לכם לזנוח את נתחי הפרימיום ולהחשף לעוד נתחים שחייבים להכיר.
נתח זה מאוד משוייש לאזור בו הוא נמצא (מעל לאונטריב) ועדיין חשוב להבין שנתח זה יכול להיות עדיין לעיס מאוד אם מדובר על נתח טרי. בדיוק בגלל הסיבה זאת, שיטת הסו-ויד מאפשרת לנו לשלוט על המרקם ולרכך אותו בדיוק למידה הרצויה של סטייק עשיר בטעמים
★★★★★ [get_ratings]/5
אדי רוזנבלט - The Casual Sousvider
אסאדו, הידוע גם בשמות כמו קשתית, שפונדרה, נתח מספר 9 וגם שורט ריבס, זהו נתח מאוד פופולארי בארץ, שתמיד גונב את ההצגה כשמגישים אותו לשולחן.
בסו-ויד יש לנו את היכולת לשלוט על המרקם בצורה מדוייקת, להתנהג כ״שגר ושכח״ ולקבל תוצאות מושלמות עם רכות ועסיסיות מטורפת. פשוט אי אפשר לטעות בשיטה הזאת.
★★★★★ [get_ratings]/5
רן ורדי - קולינריה הצרפתית
חזה עוף רך, עסיסי ונימוח, שמכינים בסו-ויד, המילוי האולטימטיבי לכריך-ארוחה.
★★★★★ [get_ratings]/5
רן ורדי - קולינריה הצרפתית
הגרסה הפרטית שלי לירכי עוף מטוגנים וצלויים בשילוב טעמים עשיר וכובש.
★★★★★ [get_ratings]/5
רן ורדי - קולינריה הצרפתית
מנה מוגזמת, משוגעת, מפוצצת במרכיבים וטעמים, חסרת היגיון, הזויה, לא מתאימה לי, הכל.. אבל נהדרת בפה.
★★★★★ [get_ratings]/5
רן ורדי - קולינריה הצרפתית
מתכון מהקלאסיקה הכפרית צרפתית, פשוט מאד להכנה, להוציא את המיטב מהתרנגולת.
★★★★★ [get_ratings]/5
רן ורדי - קולינריה הצרפתית
הדרך המהירה והבטוחה ללטף את חיך הסועדים עם כבד עוף טרי ואיכותי.
★★★★★ [get_ratings]/5
רן ורדי - קולינריה הצרפתית
ירכי תרנגולת בנגיעות אסייתיות עשירות, מעודנות ומאוזנות, שיניבו לכם מנה מפוארת בפה.
★★★★★ [get_ratings]/5
רן ורדי - קולינריה הצרפתית
תופתעו כמה פשוט להכין בבית פטה כבד צרפתי קלאסי להתעלף.
★★★★★ [get_ratings]/5